LJUDI

Saša Radunović, Managing director

Prije uspostavljanja sopstvene agencije, 1999. Radio u Beogradu u marketing agenciji Expert Communication i na BK TV kao producent. Od 2000. godine do sada permanentno identifikuje Agenciju Montimprex kao pouzdanog i ozbiljnog partnera svojih klijenata na lokalnom tržištu.

Continue Reading

Sanja Baltić, Media manager

Nakon fakulteta, svoje radno iskustvo zasniva na media planiranju u Agenciji Montimprex. Trenutno u Agenciji radi media strateško planiranje za ključne klijente Agencije. 2006. godine se specijalizuje u medija analizama i postaje analitičar našeg licencnog programa TGI – Target Group Index, kompanije BMRB iz Londona – Kantar Media Researche.

Continue Reading

Ivana Vukčević Stevović - account manager

Svoje radno iskustvo započela u sektoru marketinga u Nall- u International. Od 2006-2007 godine radni odno angažovanje nastavlja u Rokšped DOO na poziciji marketing menagera. Od 2007 godine radni angažman nastavlja u Marketing Agencija Montimprex na mjestu media manager-a. Od 2009-te godine postaje accaount manager za velike klijente u Agenciji

Continue Reading

Aleksandra Radunović – office manager

Još kao student Ekonomskog fakulteta, svoj radni odnos zasniva u Agenciji Montimprex kao podrška realizaciji multidimenzionalnog istraživačkog projekta TGI. Od 2006-te dobija status stalnog radno zaposlenog, gdje radno iskustvo i angažman nastavlja na mjestu office manager-a Agencije.

Srđa Radulović - senior designer

Završio Fakultet likovnih umjetnosti i Postdiplomske studije, odsjek – grafički dizajn. Svoje radno profesionalno znanje i iskustvo razvijao kroz brojne dizajnerske i marketing organizacije kao što su Vapor, Primo designe. Od 2009-te u stalnom radnom odnosu u Marketing Agenciji Montimprex.

Continue Reading

Kontakt

Sergeja Jesenjina br. 7, Podgorica

tel: +382 020 601 420
tel: +382 020 669-820

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Login